Hieronta rentouttaa kireitä lihaksia, tehostaa kuona-aineiden kuljetusta, vähentää turvotusta, nopeuttaa harjoitusten jälkeistä palautumista ja lisää verenkiertoa kudoksessa. Kosketus vapauttaa oksytosiini-hormonia. Oksytosiini lievittää stressiä, hidastaa sykettä alentaen verenpainetta, joka tuo rauhallisen ja turvallisen olotilan.

Lihasten kireys lisää yleisesti väsymystä. Rennoissa lihaksissa on enemmän voimaa ja kestävyyttä, joka oleellisesti tehostaa aineenvaihduntaa ja parempaa vatsa- ja suolistotoimintaa.

Kosketus ja fyysinen kontakti ovat yhtä tärkeitä ihmisen kehitykselle kuin ruoka ja lepo. Että joku koskettaa on tulla huomatuksi ja tunnustetuksi yksilönä. Kosketus ja läheisyys voivat osoittautua erottaviksi tekijöiksi hyvän ja huonon itsetunnon välillä.

Mahdollisuuksien mukaan, käyn mielelläni lapsenne koulussa, vaihtoehtoisesti voitte varata ajan kotoani. Täällä voin tarjota hierontaa kotoisassa ilmapiirissä, jota ei pidä verrata kylpylän tarjoamaan käsittelyyn, mutta joka takaa rennon, rauhallisen ja turvallisen ympäristön.

 

Vanhemmat/huoltajat ovat totta kai tervetulleita olemaan läsnä alaikäisen käsittelyssä!